bannere
bannere

26. juni fløj Dongguan Jiajun Laser Equipment Co., Ltd. et parti fiberlaserudstyrsdele til Indien

Den 26. juni sendte Dongguan Jiazhun Laser Equipment Co., Ltd. et parti tilbehør til fiberlaserudstyr med fly, herunder fiberlasere, UV-lasere, fiberoptiske spejle, feltspejle, UV-spejle, feltspejle, laserkontrolkort, løft søjler og fiberoptiske stier.
I alt 44 sæt lasermarkerende roterende skiver

Da Indien fortsætter med at industrialisere sig hurtigt, er der en stigende efterspørgsel efter avanceret laserudstyr.Jiazhun Lasers indtog på det indiske marked er et vidnesbyrd om dets forpligtelse til at imødekomme behovene hos sine globale kunder.Med banebrydende teknologi og pålidelige luftfragttjenester er virksomheden klar til at få en stor indflydelse på Indiens industrielle landskab og cementere sin position som en global leder i laserindustrien.

Dongguan Jiazhun Laser Equipment Technology Co., Ltd. har annonceret udvidelsen af ​​luftfragttjenester til Indien, hvilket styrker sin position som en global leder inden for produktion af industrielt laserudstyr.Med avanceret fiberlaser- og UV-laserteknologi, suppleret med præcisionsforbedrende komponenter, sikrer Jiazhun Laser effektive og præcise resultater til forskellige industrier.Gennem pålidelige luftfragttjenester og lanceringen af ​​omfattende laserløsninger er virksomheden forpligtet til at imødekomme de voksende behov hos kunder i Indien.Da Indien fortsætter med at omfavne innovation og teknologiske fremskridt, vil Jiazhun Lasers indtræden på det indiske marked uden tvivl bidrage til landets industrielle vækst.

微信图片_20230621111449
微信图片_20230621111454

Indlægstid: 30-jun-2023